De download zal nu starten

Als dat niet gebeurt, klik dan hier.

Als je het lettertype op een originele manier toepast, zien we graag een bericht of een foto van of link naar de toepassing tegemoet. Stuur je bericht aan avonturen@tilburgsans.nl 

Fonts installeren

Als je ervoor hebt gekozen om OpenType fonts te downloaden, open dan het ZIP bestand dat je hebt gedownload. Hierin vind je de .otf-bestanden. Dubbelklik op een .otf-bestand. Er verschijnt een nieuw venster. Kies de optie «Installeren». Als je alle otf-bestanden op deze wijze hebt geïnstalleerd, verschijnen ze in het lettertypenoverzicht in de programma’s op je computer.

Heb je de Webfonts gedownload, volg dan de instructies uit de handleiding van het programma waarmee je een website bouwt, voor de toepassing van deze fonts.


TilburgsAns

TilburgsAns is het originele lettertype, gelanceerd op 10 april 2016 en beschikbaar in de gewichten Light, Regular, Bold en Black.

TilburgsAnsText

TilburgsAnsText is een strakkere versie, het zondags pak van Ans. Deze versie, die geschikt is voor langere teksten, werd gelanceerd op 27 mei 2017 en is beschikbaar als Light, Regular, Bold en Italic.

TilburgsAnsIcons123

TilburgsAnsIcons123 is het font waarin de 123 pictogrammen zijn verwerkt, die verschijnen als de woorden getypt worden die ze representeren.